Göra sig tid

Så Biggest Loser eftersnacket igår. De pratade om hur man hittar tid för all träning i vardag med familj och så. Bästa tipset var att alltid- alltså alltid kliva upp en timme innan de andra och hinna träna då. Det innebär att jag ska kliva upp vid halv fem och ge mig ut. Alltså- var hittar man den energin och viljan? Låter bra på papperet men känns horribelt i verkligheten. Men så blev de smal också....

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Halv fem? Ja, kanske att det skulle gå under sommarhalvåret då det är ljust ute, men att köra igång med träning i mörker, så tidigt på morgonen..? Näää, låter inte som något som lockar.



Med små barn är det inte så lätt att få till tiden, det gäller ju att den andre föräldern eller någon annan finns till hands. Visst kan man väl köra hemmaträning med barnen närvarande men då lär man ha ett halvt öga och öra på vad de pysslar med.



Det jag tyckte var bra med programmet var det Adro sa om att han ångrade att han inte tagit itu med sin övervikt långt tidigare. Ibland när jag ser unga människor som är riktigt stora så önskar jag att jag kunde på något vis påverka dem att vilja ta tag i övervikten. Jag vet ju att det går och att det inte är så omöjligt och svårt som man kanske tror. Men jag skulle aldrig drömma om att säga något till någon med övervikt, det kan man ju bara inte göra.

2011-03-26 @ 17:25:00
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0