Vecka 3

Ja det blev minus men ni kan hoppa över de stående ovationerna. -0,5 blev veckans facit. Glad att det var åt det hållet men det är ju inget att riktigt känna glädje över. Skulle vilja rivstarta men orkar inte riktigt.


Minushelg

Tror det här är den första helgen på väldigt länge som jag inte gått upp i vikt. Faktiskt ett litet minus. Kanske ett trendbrott? Ändå var vi borta i lördags på fin trerättersmiddag.
Idag har vi liten hemma med feber. Verkar vara svårt att hålla familjen helt kry just nu.


Vecka 2

Lägger massa skuld på Ben&jerry... Fick ett plus 0,3 denna vecka. Nej jag hittar ingen kraft och motivation. Hur svårt ska det egentligen vara??


Vecka 1

Jaha... första omstartsveckan är nu gjord. Halvt katastrofalt :( Ett kilo upp i helgen sen ett kilo ner till idag. Summa sumarum efter en vecka blev alltså noll. Oförändrat. Verkar bli en bra omstart :/


Here we go again

Nytt år nya möjligheter!? Ja det är väl så vi förväntas känna? Nu ska här tas nya tag, motionen ska återupptas, dieter ska startas igång igen. Ja även för mig krävs ett ordentligt omtag. Har nu futtiga 2 kilo ner sen jag började med VV. Hittar inte riktigt gnistan trots att det är ett nytt år. Jag SKA verkligen försöka men i ärlighetens namn känns det rätt tungt.
Har haft fina helger med allt vad det innebär. tyvärr lite magsjuka hos de små men de har haft det lindrigt och det har inte smittat vidare. Fast ibland tänker jag att det vore bra om jag fick lite jag också. Skulle behöva 'rensa' lite i systemen.
Nu är jobbet igång igen och det känns skönt med lite vardag. Bara det lilla som att hinna bli hungrig innan lunch. Sällan man känner hungerkänslor när man är ledig. Konstigt!?

RSS 2.0