Mobilbloggning

Det fungerar fortfarande inte att blogga via mobilen. Går sällan in via vanliga datorn därav väldigt få inlägg. Har inte så mycket att skriva heller, ingen viktframgång, ingenting. Semestern har precis börjat. Blir förmodligen rätt mycket stugan. På måndag blir det sol och 12 grader- nu börjar jag surna till rejält på sommarvädret.

Usch vecka

En hel vecka framför mig. Är så nära semestern nu så jag orkar knappt gå och jobba. Fick för mycket semesterkänsla förra veckan. Jobbar fyra dagar denna vecka sen bara tre veckan därpå. Sen är det äntligen semester. Som jag längtar. Vi har dock upphackad semester både jag och U. Tjejerna är ledig länge och vi turas om med ledigheten. Några veckor har vi iaf ihop.


Hemma igen

Har nu landat ordentligt hemma och även hunnit jobba två dagar. Ingen viktkatastrof efter resan. Tror våra många promenader räddade mig. Resan var riktigt härlig. Skulle nog inte åka till Barcelona med barn men bara med vuxna är det helt ok. Stor stad som vi inte helt hann utforska. Vi höll oss kring hamn och strandområdet. Gillar vattnet och dess öppenhet.
Nu blir det jobb i två veckor innan semestern drar igång. Är i stugan nu och här var det 11 grader när vi kom inte. Inte vad jag kallar sommarväder. Saknar värmen i Barca. Härliga frukostar på utecaféer efter morgonpromenaden. Det är sommar det.


Sista kvällen

På väg till sista middagen här. Vi har haft en härlig tid i Barcelona. Börjat varje morgon med 1-11/2 timmes strandpromenad. Sen har vi solat, shoppat och ätit omvartannat. Har helt promenerat sönder mina fötter. Kommer ta veckor att läka dem. Har bränt kroppen. Kommer ta veckor att läka den. Ja en härlig semestertripp!!


Barcelona

Jag är i Barcelona med en kompis. De som känner mig vet att jag har jordens sämsta lokalsinne. Har nu upptäckt att min reskompis om möjligt har ett ännu sämre lokalsinne än jag. Ni vet om att Barcelona är en storstad va?


Färdigpackat

Oj vad svårt det är att packa. Vår vistelse i Barcelona är till på onsdag. Tror jag har kläder för ett bra tag med mig. Men förmodligen nåt onödigt som slunkit med och nåt nödvändigt jag lämnat hemma. Ja ja. Blir inte bättre än såhär. Längtar till lite värme. Så less på kylan här hemma. När ska sommaren komma hit?
Ha det gott!!


RSS 2.0