Ansökan inskickad

Håll alla vikttummar nu för mig. Biggest loser har fått en ansökan :)


Biggest loser

Nu ska en ny säsong spelas in. Jag tror jag ska steget att skicka in en ansökan. Har förstått att jag måste räcka ut handen efter hjälp. Men hur fungerar det tro? Får man ledigt från sitt jobb 10 veckor? Vill man blotta sitt allt och riskera att åka ut efter en vecka? Jag vet att jag inte är antagen än men frågorna måste ställas och besvaras. Undrar hur antagningen ser ut?


Altanmys

Sov utan barn igår. Hade inget att göra vid 21 så då gjorde jag mig i ordning. Släckte 21.30 och sov sen underbart en hel natt. Eftersom jag bara hade mig själv att göra klar imorse gick det snabbt. Som en förstaklassare satt jag på jobbet före kl 08. Helt sjukt. Har nu jobbat klart och varit ute och gått en timme. Nu sitter jag på altanen och njuter av den fina dagen och den sköna värmen. Det här ger energi :)


Nu så

Har idag lämnat familjen i stugan. Sitter hemma i stan....på altanen....i värmen....solokvist. Jobbet börjar imorgon men samtidigt min semester. Min semester från de små surrkusarna, från barn som vi får truga i mat (om det inte är pannkaka), från barn som får trotsiga vredesutbrott vid nattning. Ja nu ska jag njuta. Plocka härhemma, lyssna på sommarpratare, läsa bok och bara vara. Äta när jag är hungrig och skita i det annars. Mitt nyttiga liv börjar också nu igen. Heja heja!


Vardag

Snart slut på en fantastisk vecka. Så somrig. Jag har hunnit fylla år. Vädret har visat sig från sin bästa sida. Fortfarande kalla nätter men dagarna har varit underbara. Nu ska jag njuta idag och sen börja plocka mig i ordning imorgon. Kära syster och F är med oss här i stugan sen i torsdags. En fin storfamilj är vi. Riktigt skoj! På måndag åker arbetskläderna på. Naturdieten plockas fram. Övriga familjen fortsätter dock med nuvarande dagsschema. Sova, äta, sola, bada och bråkas förstås. Sova, äta, bråka gör vi alla dagar så bara skojigheter som tillkommit.


Firar

Idag har vi födelsedagsfirande- mitt.


Sommarliv

Just nu lever vi det här livet vi längtat efter. Vi solar och badar. Hänger på altanen hela dagen. Inget blir gjort och det är underbart. Blir bara lite socialt isolerad här ute. Saknar vänner att prata med. Har ett starkt behov av att umgås lite. Gårdagens promenad avklarades efter middagen. Än håller planen. Har också bestämt att vi nu ska göra ett nytt recept per vecka. Fantasin tryter ofta och det är samma samma på menyn för jämnan. Använder Arlas app som inspiration. Förra vecka provade vi Balsamico kyckling och det var det godaste jag ätit på länge. Igår provade vi citrontorsk med basilika. Gott men inte med stående ovationer.


Myrsteg

Tagit ett litet steg i rätt riktning idag. Bytt ett mål mot Naturdiet och inte svullat lika mycket. Är glad för varje litet steg som är åt rätt håll. Efter den här veckan ska jag jobba i två veckor. Då gäller nyttig mat och träning igen. Längtar faktiskt lite. Är i stugan igen och har nu bestämt att gå 1 timme varje dag. Det är egentligen ingenting men i mitt liv just nu är det massor.


Vi hänger

Vi promenerar, cyklar, äter, hänger och badar i 17 gradigt vatten. Eller ja barnen badar iaf. Inget vettigt blir gjort och det kan jag bli stressad av. Känner mig rätt ensam på sommaren. Allt man ska göra och alla man ska träffa. Inget blir gjort och inga har tid att träffas. Tycker det är rätt tråkigt.


Härliga regn

Firandet av 4 åringen gick bra hela dagen. Ända tills brytet kom när hon skulle sova. Hon är inte helt underbar när hon sätter sin trotsiga sida till. Hennes 2-års trots hänger fortfarande med. Tänkte det skulle ge sig när hon blev 3. Sen hoppades jag på 4. Nu tror jag nästan att det är så här hon är och så här hon kommer vara. En blandning av en ängel och något annat.
Vi är kvar i stugan. U jobbar men jag har syster och hennes F här. Idag har vi försökt roa tre små i en stuga och massa regn utanför. Inte det lättaste. Små världskrig har brutit ut lite nu och då.
Kom på varför jag har lite ångest inför att bara ha en vecka kvar efter denna vecka. Av tre veckor ledigt har jag varit själv med barnen i två. När ska min semester börja? Om 10 år?

Ser mörkt ut

Imorgon fyller minsta sessan 4 år. Vi är tillbaka och ser att morgondagen visar regnmulet och 13 grader. Är detta verkligen sant mitt i juli? Blir lätt less på denna kyla. När kommer sommaren??


Hemöver

Efter ett antal lata dagar i stugan letar vi oss snart hemöver . Vädret visar sig inte från sin bästa sida. Men det blir snabbvisit hemma. Ska baka och handla lite presenter. Nu börjar vårt födelsedagsjuli. Minsta gumman fyller 4 år nu på onsdag och sen är det min tur veckan därpå.
Svårt att komma in i det där nyttiga livet. En del av mig har gett upp men det går ju inte heller. Kommer att få panik när slappa sommarkläder ska bytas till arbetskläderna.

Liten semestertripp

Har varit på lite semester. En tur till Stockholm, båttripp till Åbo och sen lite Stockholm igen. Vi var på Junibacken och hade förväntningarna att det var liknade Vimmerby. En solig fin dag. Stod i kön och bannade oss lite att vi inte hade nån solskyddsfaktor på barnen. När vi sen insåg att man inte var ute en enda sekund på Junibacken sjönk vårat humör. Hade laddat massvis med parkeringspengar i automaten då vi planerade att vara där hela dagen. Usch vad snopet det kändes. Sen skulle vi på shopping i Barkarby. Efter att ha kastat GPS:en i golvet av ilska, läst kartbok och till sist frågat på en mack efter vägen kom vi äntligen fram. Men oj vad svettigt det är att köra bil i Sthlm. Är nu hemma i lugnet igen.

RSS 2.0