Sjuk

Ligger hemma och är sjuk. En riktig bondförkylning landade hos mig i helgen. Ikväll skulle jag återinträda på Friskis golv. Äntligen skulle träningen komma igång. Eller det känns inte riktigt som äntligen utan mer att det är ett ont måste. Till veckan gör jag ett nytt försök.


Jag har blivit moster!

Till en superfin liten tös! Här skulle jag vilja lägga upp en fin bild men måste nog förankra det med föräldrarna först.

Välkommen mosters lillgumma!!


Stugvy

Här badar vi på sista semesterdagen. Stranden vid stugan är i princip tom på folk. Några få är vi som badat hela veckan. 20 grader i havet. Superskönt!


Strandhäng

Ett par dagar till med strandhäng. Det här har absolut vädermässigt varit den bästa veckan i sommar. Vi lägger nät, badar, solar och bara finns till. Hade en djurparkstur inplanerad den här veckan men den skippar vi. Alla mår rätt gott ändå. Har lite hemlängtan men till veckan blir det ju som vanligt igen.


Tyst här

Märket vad tyst det är här i bloggen. Jag lever stugliv och njuter av sista lediga veckorna. Men främst väntar jag på att bli moster igen. Vill gärna att den lilla kommer medan jag är ledig. Väntar och väntar och .....


Rensning på hög nivå.

Barnen är hos farmor och farfar. I två dagar är vi själva hemma. Här ska röjas. Garaget har högsta prio. Rensas, städas så att bilen går in där igen. Snart kommer vintern. Två cyklar är inlämnad på service. Tomten ska klippas och ansas. Huset ska plockas. På torsdag kommer vår städhjälp efter semesteruppehållet. Ja vi vet vad vi ska göra imorgon. Tänker starta dagen med sovmorgon och avsluta på restaurang. Blir en bra dag!


Semester igen

Har nu jobbat mina två veckor och har nu mina två sista lediga veckor. Tyvärr är inte vädergudarna med mig. Ser mörkt ut en vecka framåt. Har snart varit ledig i sex veckor den här sommaren och det har nästan varit skitväder hela tiden. En vecka var fin sen var det inte mer. Vi pendlar nu mellan stugan och hemmet. Vill njuta sista tiden i stugan men börjar också få panik över att inget blivit gjort på huset hemma i sommar. Ligger lite efter där kan man säga.


RSS 2.0