Uppdaterat

Ser att jag slarvat med uppdatering av mina månadssiffror. Nu är de korrekta med januari och februaris vägningar. 12 feb (9 månader) stannade på -30,9. Är verkligen supernöjd med det resultatet. Skulle vilja tappa 5-6 kg till men tror att det kommer allteftersom. Känner ingen panik. Har än inte haft en noll eller minusmånad. December blev en strykare med -0,6 men om jag jämför med dec tidigare år är det kanon. Den månaden brukar sluta med 2-3 kilo uppåt. Min viktnedgång kommer att plana ut och stanna vid någon nivå. Funderar mycket över vad som kommer att bli min 'normal'vikt. Blir intressant att se när jag är där. Hoppas inte riktigt än iaf.
 

AW

After work efter jobbet igår med några kollegor som slutat på jobbet för 1-2 år sedan. Så kul att träffas och få en uppdatering på läget. Är lätt att tappa bort varandra när man inte ses regelbundet. 
Lördag kalas hos syster som fyller år. Ungarna är väldigt förväntansfulla och klädde sig snabbt. En i en tunn sommarklänning och den andra i massa omatchande material. Orkar inte ens försöka. Glada barn är bättre än sura barn och fighter.  Att välja sina strider är ett bra mantra. 
Drack en del igår, mycket för att vara mig. Ett glas vin, en drink med vodka och 1,5 cider. Borde jag som opererad kunna dricka det utan att känna av nåt? Har hela tiden blivit varnad för att alkoholen tar snabbare på oss GBP opererade. Skumt. 

-30,2 kg

Äntligen bröt jag 30 kilos nivån! Har varit nära några gånger men nu äntligen. Känns som en stor milstolpe. Verkar vara normalt att gå ner ca 30 kg första 12-18 månader efter operation. Självklart beroende på startvikt. Min operation gjordes för snart 9 månader sedan så jag är jättenöjd.
Ångrar inget efter detta stora beslut, möjligtvis att jag väntat så pass länge med att ta det stora steget. Gissa att tiden behövdes för att mitt mentala också skulle hänga med. Har nu 7-8 kg kvar som jag vill bli av med men i ärlighetens namn får de ta den tid de tar. Känner ingen stress.
Har tyvärr haft två dumpingsituationer den senaste veckan. En fruktansvärd känsla som nu gör att jag är lite mer rädd att äta. Funkar inte att få detta på jobbet, måste tänka till ordentligt. Har känt mig förskonad som sluppit detta. Inte en enda dumpingkänsla på hela tiden förutom nu.
 
-30,2, fattar det knappt :)

RSS 2.0