Noll

Oförändrad vikt den här veckan. Har mig själv att skylla så känner mig ändå lite glad som slapp se ett plus.
Tappat lite motivation. Känns tufft att aldrig kunna spåra ut och unna sig lite extra utan konsekvenser. Men så är det ju. Blev inte tjock utan anledning.


Sköter mig inte

Är inne i ett dåligt stim. Sköter mig inte, äter för mycket. Maten går iofs hyfsat men jag fikar alldeles för mycket. Tränade i söndags men det väger nog inte upp. Nej skärpning om jag ska lyckas med ytterligare en minusvecka.


7 veckor

Nu har jag varit viktväktare i sju veckor. Denna vecka gick jag ner 1 kg, totalt är det nu -6,1. Jo tack, det känns väldigt bra!

Lördag

Lördag och den minsta är vaken tidigare än tidigast. Varför är det alltid så? Varför kan hon inte iaf sova som hon gör på vardagarna? Blir så trött. Aldrig får jag själv känna att det är helg och tid för lite återhämtning.
Blir en lugn helg. Planerat in ett träningspass iaf. Verkar vara ett per vecka jag hinner med. Går bra med vikten, ska hålla i den denna helg också.


Yes!

Minus 0,8 denna vecka. Totalt är det nu -5,1. Ingen plusvecka än och det är jag väldigt nöjd med!

Räknar inte

Orkar fortfarande inte räkna points. Lite meckigt tycker jag. Hoppas och tror jag lärde mig lite de första veckorna då jag följde till punkt och pricka. Vet ungefär vilken volym som är tillåten att äta.
Veckovägning imorgon igen. Håll tummarna!


Lördagsnytta

Precis kommit hem från träning. Underbart skönt. Nu ska vi käka lövbiff och potatisgratäng. Inte ett VV recept men tycker jag tränat ihop att få äta riktig gratäng.


Minus ändå.

Blev jätteglad imorse då vågen visade -0,2. Var rädd att kilot jag gick upp i helgen skulle ha bitit sig kvar. Samtidigt ledsen att veckan inte blev bättre. Har inte 'råd' att slösa bort veckor på det här sättet. Bara minusveckor hittills, det är jag nöjd med iaf.
Har också varit till en optiker och kollat synen idag. Första gången i livet jag gör det. Precis som jag misstänkte behöver jag läsglasögon. Åldern kommer ikapp mig. Hade dock en skelning också som han ville att jag skulle kolla upp på sjukhuset. Tänkte inte oroa mig men visst funderar jag över det. Fått remiss dit nu. Bara skit att bli äldre.


Förlorad vecka

Detta kommer förmodligen bli en förlorad VV vecka. Började tillåta mig småsaker förra veckan. Nåt litet till fikat. Lite naturgodis. Det slutade med massa av allt i helgen. Fan att det ska vara så svårt. Nu är godissuget tillbaka och jag har en del att försöka reparera innan onsdagen. Ser mörkt ut.


Helggöra

Den här helgen har jag: tränat, ätit godis, bakat med T, handlat kalaspresent med E, tagit hit kompis till T, träffat systerdöttrar. Som vanligt går helgerna i barnens tecken. Undrar när mitt liv tar fart igen? Nu lever vi efter: är barnen nöjda är vi nöjda.


Vad göra

Vaknar av barnen kl 07 och det är lördag. Hör regnet och blåsten mot rutorna. Tydligen ska både lördag och söndag bli såhär. Vi har INGET inbokat i helgen. Jag vet en familj som kommer gå varandra på nerverna jag. Skitväder!


Ok

Det gick ok den här veckan. Har inte räknat poinst och förmodligen ätit mer än jag brukar. Klarade ett minus ändå och det känns bra -0,5. Så nu siktar jag mot en bättre vecka.

Slirar lite

Gått sådär med pointsräkningen de sista dagarna. Håller mig hyfsat på banan men har tillåtit mig lite för mycket. Hoppas det kan bli ett litet minus åtminstone denna vecka. Att det ska vars så svårt att vara strikt.


RSS 2.0