Avkopplande helg

Härligt att vara ledig på en fredag. Oj så mycket längre helgen blev. Fantastiskt väder. Varit i stugan. Även jag var i skogen och letade kantareller. Ingen favoritsysselsättning men utevistelsen lockade. Jag har även hunnit att träna. Är så glad att jag äntligen kommer iväg på några pass. 1 1/2 års träningstorka är över. Tjihoo!

4 månader

Idag har det gått 4 månader sen op. -22,2 kg. Känns fantastiskt bra! Tycker iofs att det går trögt men ser jag månadsresultaten här i spalten till vänster ser jag också att nästan 3 kg försvinner varje månad nu när jag lever mitt vanliga liv. I den takten så ser jag faktiskt ett mål i sikte. Långt kvar än jag vet men det känns möjligt.
Kursen gick bra. Sjukt intensiva dagar. Vi jobbade från 8.30 till 21.30 varje dag. Ramlade i säng helt slut varje kväll. Idag fredag är jag ledig. Gått en morgonpromenad och nu ska jag slappa resten av dagen. Trevlig helg!

Tiden går

Veckorna springer iväg. Livet går just nu ut på att jobba och sen ränna runt med barnen på deras aktiviteter. Kul men intensivt. Får pröva min vingar genom att leva i farten men samtidigt äta som en GBP opererad ska göra. Blir många Wasa färdiga hårdbrödmackor i farten. Finns med olika fyllningar. 
Många halvätna hamburgare blir det också. Vikten befinner sig på en platå. Samma vikt i drygt två veckor. Trist! Tycker jag äter så små portioner. 
Kurs till veckan må-tors. Innebär en prövning att inte få äta när och hur jag vill. Spännande!

RSS 2.0