Minus 4,6 kg

Det går bra nu :)
Jobbat idag, plockat upp familjen och åkt till stugan. Nu har vi städat in oss och kan börja njuta av de extra lediga dagarna.
Blir spännande att se hur mycket jag lägger på mig igen när jag äter mat igen.
Glad påsk!


4 kilo

Står nu på minus 4 kg. Känns fortfarande bra men jag är rätt sugen på lite mat. Imorgon är tanken att jag ska börja trappa upp genom att äta lite lite mat. Blir bra.
Ikväll har bilen fyllts med mat och ved. Har kört en sväng till stugan där vi ska tillbringa påsken. Behövde sätta på lite värme där plus att vi alla inte får plats i bilen tillsammans med allt som behövde följa med ut. Nu är vi redo för påsken :)


-3,5 kg

Är så skönt att vågen denna lördag visar 3,5 kilo mindre än i söndags. Vet att det är mycket vätska men det står faktiskt 3,5 kilo mindre. Helt fantastiskt. Igår var den jobbigaste kvällen. Förmodligen för att det var fredag. Småhungrig även efter sista soppan och äcklig smak i munnen. Alla som dietat med WLC vet vad jag pratar om. Tog till slut ett sockerfritt tuggummi. Vips kändes kvällen mycket bättre. Det är fredagsmys det ;)


Dag 5

Femte dagen med enbart soppor och det går galant. Ingen huvudvärk, knappt hungrig så ja, det känns bra. -2,7 sen söndagen känns också helt ok.
Har en konstig autopilot i handen. Så fort skafferiet öppnas åker handen ner i påsen med turkisk peppar. En sjuk vana jag dras med. Jag brukar tydligen alltid ta en sådan när jag öppnar skåpet.
Inget fusk har det hittills blivit. Är rätt stolt över det :)


Tre dagar snart

Tredje dagen med enbart Naturdiet. Det värsta har börjat lägga sig. Igår skrek magen av hunger hela dagen. Det är en känsla som jag inte känt på länge.
Idag går det bättre.
Tappade de obligatoriska kilona de första två dagarna. -1,8 var det imorse. Nu hoppas jag att vätskan är borta så att fettet kan börja förbrännas.
Tänk vad mycket god mat man kommer på när man inget får äta. Har massvis med ideér på mat just nu. Tänk om det gick att känna så i vanliga fall. Nej då är man helt nollställd. Typiskt.


Uppehåll och soppor

Jaha, så har en månad eller två redan gått. Som väntat har inget magiskt inträffat. Jag har ätit på och lagt på mig något kilo.
Nu måste något radikalt inträffa. Efter dagens invägning åkte jag och inhandlade ett gäng soppor (måltidsersättning). Från idag är det helfart med soppor som gäller. Fram till påsk är tanken sen blir det soppor mixat med mat.
Finns inget annat alternativ tyvärr.


RSS 2.0