Veckovägning

Inte helt oväntat ett rejält plus. 1,4 kg. Lägger det här på sidan nu. På tisdag fyller jag år och inget jag gör nu hinner göra någon skillnad innan dess. Nu ska jag fira min jämna födelsedag och sedan ta en rejäl funderare. Ska jag satsa fullt ut på LCHF? Äta tallriksmodell och räkna kalorier? Äta soppor? Mycket snurrar i huvudet nu. Känner mig ledsen.

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Jag vet... Men, du jobbar långsiktigt på din hälsa, inte till ett endaste datum, eller hur? Kanske har du åstadkommit en mental förändring som är mer värt egentligen, än den vågen säger?



Namnet på min blogg, det var inför en större fest för två år sedan. Det slutade med att jag bara fick köpa mig en annan klänning än den jag hoppats på att ha, men drygt ett halvår senare fick jag rull på viktnedgången som blev till -14 kg. Nu har det stått still ett par månader igen, men jag ger mig inte, detta är på lång sikt.



Du kommer att fixa det, men vågens siffror eller specifika deadlines är ju bara något att mäta sig mot för att se förändring, inte att låsa sig vid.



Njut av din födelsedag och ha det riktigt kul! Det går.

2011-07-15 @ 12:41:24
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/
Postat av: Smal2011

Åh, jag vet precis hur du känner! Man har provat allt och vet inte vad som funkar bäst. Men jag har mer och mer insett att jag måste lära mig ett sätt som funkar hela livet. Det finns ju en anledning till att jag är tjock. En pulverkur lär mig inte att äta riktigt. Jag måste räkna kcal för att ha kontroll på hur mycket jag ska äta. Det här ska vi fixa!

2011-07-26 @ 19:48:58
URL: http://skinny2011.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0