Tillbaka

Är tillbaka efter lite bloggpaus. Har den här veckan ägnat mig fullt ut åt att umgås med familjen. Vi har bosatt oss i stugan tillsammans med syster och lilla F. Det har på ätarfronten varit en katastrofvecka. Vi har svullat under hela veckan, morgon middag och kväll.  Usch och fy, tänker inte notera en vägning denna vecka utan den blir nästa torsdag och då ska den vara ok igen. Tror det blev ca 2 kg upp under veckan.
För övrigt har vi haft det jättebra, vi har knatat i skogen och vi har vandrat på klippor. Ungarna har gillat varenda liten utflykt vi har gjort. Har suttit vid bryggan och metat. Och fikat och fikat och fikat. Usch vad mysigt vi haft det. Filmkvällar varenda kväll.
Idag packade vi ihop stora delar av stugan och flyttade in till stan igen. Känns lite tvärt att avsluta stug och sommarsäsongen men plikten kallar igen på måndag. Dagis för de små igen efter 7 veckors ledighet. Visst kan vi bo där helger framöver men vi har också ett hus som hamnat i skymundan denna semester. Mycket att göra här hemma också.
Skulle se fint ut att lägga ut före och efter bilder just nu. De skulle visa mig tjockare på efterbilderna än före. Oj vad jag skulle inspirera många ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0