Lördag på stan

Det blev en bra dag på la stada. U och E fick håret klippt sen shoppade vi lite och lunchade innan vi for hem. Alla var fortfarande vänner när vi for hem. Känns att de börjar bli lite större. Nu var vi iofs två vuxna med och det krävs om man vill få nåt gjort. Med oss hem fick vi vinterskor till E, 3 st jobbklädesplagg till mig, Jamie Olivers stekpanna och 6 st långärmade tröjor till tjejerna. Det var något som verkligen behövdes.
Åt en räkmacka för 84:- idag....snordyrt om man också tänker in att jag inte äter brödet. Nöden hade ingen lag och det var supergoda riktiga räkor åtminstone.
Tror det måste vara första helgdagen på superlänge som vi inte socialiserat ett dugg. Ingen har varit här och vi har inte varit iväg till någon. Blir lite rastlös av det. Har nåt behov av att träffa folk.
Ungarna har haft myslördag med allt vad det innebär. När de somnat somnade även jag på soffan Har just sovit en timme ungefär och antar att min kväll är över nu. Tänker på alla som är ute i helgvimlet och träffar folk- deras kväll har ju knappt börjat. Å andra sidan har deras kväll knappt slutat när min nya dag börjar.
Nej kanske jag borde gå och umgås med min man, innan det är dags att knoppa igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0