Juldagar

Ja dessa juldagar lunkar på i sakta mak. Julafton blev en ganska lugn tillställning. Mat, Kalle, jultomte, paketöppning, sovdags för de små och lite sällskapsspel på det. Spelade På spåret spelet som vi fick i julklapp. Riktigt jul var spelet. Det spelades även på juldagen.
Tyvärr blev E precis som för två år sedan febersjuk på julafton. Kämpade sig igenom julklappshögen och däckade sen i säng. Febern fortsatte på juldagen men påverkade henne inte mer än att vi sov tillsammans ett par timmar mitt på dagen.
Får alltid känslan på julaftonskvällen att jaha... då var detta över. Ungarna är självklart supernöjda och har haft en superdag. Själv känner man mer att veckor av planering, städning, bakning, handling, matlagning plötsligt bara är över på några få timmar. Konstig tom känsla blir det. Dagen efter går det inte heller se att huset faktiskt var städat på julaftonen.
Idag är det annandagen och vi skulle behöva bege oss utanför väggarna. Planerana var en promenad och massa utetid, nu när inga innejobb är viktiga längre. Ser på prognosen att snöovädret är här för att stanna idag plus att T inte sovit många timmar i natt. Hennes förkylning och hosta har resulterat i öroninflammation. Har haft så ont i öronen denna natt att ingen av oss sovit många timmar. Alltså mer innesittande och förmodligen två supertrötta föräldrar. En som måste vara ute och skotta och en som måste vara inne med rastlösa sjuka barn. Välkommen Annandag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0