Provar nytt

Ny taktik. Det är inte maten jag äter som är mitt problem utan allt jag äter mellan måltiderna. Nu tänker jag enbart tillåta mig att äta frukost, lunch och middag. Inget däremellan. Nej jag tänker inte äta mellanmål m.m. Det funkar inte. Tre mål är det som gäller nu. Började igår och oj vad jag blir hungrig mellan målen. Det är ingen farlig känsla. Vet knappt när jag senast var hungrig. Ser ju alltid till att stoppa i mig något. Men nu är det slut med det.


Kommentarer
Postat av: Tackan

Hej hopp

Länge sedan jag kommenterade och läste. Jag känner så igen mig i dina senaste inlägg...samma visa jämt känns det som ibland. Men någon gång ska vi väl lyckas med våra förändringar tycker jag.



Duktig du är som varit och tränat i alla fall.



Och du har så rätt hunger är ju ingen farlig känsla. Jag vet att jag sällan är och har varit hungrig, alltså jag har ju jämt ätit för mycket. Men den riktiga hungerkänslan liksom, inte att man är sugen utan ja du fattar vad jag menar va den känslan den är ovan för många överviktiga tror jag. Samma som att äta tills man är ohungrig int etills man är pösmätt.

Den där pösmätta känslan ger ju på ngt sjukt sätt en tillfredställelse samtidigt som det är lite obehagligt...men omätt ja det kansk eär så det är att man ska hitta njutningen i att vara omätt???



Kram och lycka till

2012-03-09 @ 11:42:56
URL: http://farhuset.blogg.se/far
Postat av: Cinderella

Du gör helt rätt i att göra något annorlunda. Du vet; gör man som man alltid har gjort så får man samma resultat som man alltid har fått.



Att skippa mellanmål blir rätt enkelt att åstadkomma, du fixar det lätt.

2012-03-11 @ 19:35:06
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0