Liten semestertripp

Har varit på lite semester. En tur till Stockholm, båttripp till Åbo och sen lite Stockholm igen. Vi var på Junibacken och hade förväntningarna att det var liknade Vimmerby. En solig fin dag. Stod i kön och bannade oss lite att vi inte hade nån solskyddsfaktor på barnen. När vi sen insåg att man inte var ute en enda sekund på Junibacken sjönk vårat humör. Hade laddat massvis med parkeringspengar i automaten då vi planerade att vara där hela dagen. Usch vad snopet det kändes. Sen skulle vi på shopping i Barkarby. Efter att ha kastat GPS:en i golvet av ilska, läst kartbok och till sist frågat på en mack efter vägen kom vi äntligen fram. Men oj vad svettigt det är att köra bil i Sthlm. Är nu hemma i lugnet igen.

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Vi var till Junibacken en gång när barnen var små. Jag tyckte väl att det var helt OK men se, det gjorde inte ungarna. När sedan "tåget" gick sönder och efter att ha suttit fast i 15-30 min drogs vi ut manuellt, så gick vi bara därifrån. Kanske hade det kunnat vara annorlunda men inte för oss, inte den gången.

Blev det något shoppande på Barkarby då?

Svar: Lät inte som någon kul upplevelse. Tåget var jätteskoj för alla våra åldrar. Det var resterande som var trist och att det bara var inomhus.Hittade ett par skor och maken lite kläder. Mest handlade vi på Ikea :)
M

2012-07-06 @ 18:41:00
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0